SCHERP GEPRIJSDE BMW & MINI OCCASIONS!

Maximaal één of twee jaar oud en altijd dealer onderhouden.

Over demodeals.nl


Hoe werkt demodeals.nl?

Bent u op zoek naar een jong gebruikte BMW of MINI occasion? Grote kans dat u deze via demodeals.nl gaat vinden. Geef uw zoekopdracht in en vul uw specifieke wensen in. Vervolgens zoekt demodeals.nl de beste deals voor u. Als u de perfecte deal gevonden heeft en op de gewenste BMW of MINI klikt, wordt u doorgestuurd naar de desbetreffende occasion. Hierdoor komt u terecht op de pagina van de BMW & MINI dealer, die de occasion aanbiedt. Des te beter u uw wensen invult, des te meer zal de selectie aansluiten op uw wensen. Demodeals.nl is dé plek voor uw jong gebruikte BMW of MINI occasion.

Niet gevonden wat u zocht?

U heeft niet de occasion gevonden die u zocht, helaas! Gelukkig betekent dat niet dat uw zoektocht hier stopt. Via de pop-up onderin uw scherm kunt u uw gegevens achterlaten en wij houden u op de hoogte van de nieuwste jong gebruikte BMW & MINI occasions.

Hoe kan het dat er zo veel voordeel gegeven wordt?

Op demodeals.nl vindt u zogeheten "demo modellen". Deze modellen worden gebruikt voor in de showroom, proefritten, het woon-werk verkeer van medewerkers of om ten toon te stellen op evenementen en locaties. Omdat deze modellen kort in gebruik zijn geweest kunnen wij ze aanbieden met 'de kop eraf' en kunnen wij zodoende onze eigen prijs bepalen voor de demo. De modellen zijn zo goed als nieuw, hebben een lage kilometerstand en zijn vrij van schades, daarnaast kunnen ze binnen 3 werkdagen afgeleverd worden voor u op gewenste locatie.

Van wie is demodeals.nl?

Demodeals.nl is een website opgezet door BMW Dubbelsteyn (Dordrecht) en BMW Jer de Fonkert (Numansdorp). Dubbelsteyn en de Fonkert zijn beide erkende BMW Dealers, de aangeboden modellen zijn altijd in onderhoud bij ons geweest volgens BMW richtlijnen en normen. Daarnaast kunnen wij u voorzien van advies in de aanschaf van uw toekomstige BMW of MINI. B

Onze verkoop adviseurs staan altijd voor u klaar

Wilt u graag meer informatie ontvangen, een vraag stellen of een proefrit inplannen?
Schroom dan niet om onze verkoopadviseurs te benaderen, of neem contact met ons op.

Jan-Willem Eekhof

Verkoopadviseur

  078-6527600
  janwillem.eekhof@dubbelsteynbmw.nl

Paul Cardol

Verkoopadviseur

  0186-658 111
  paulcardol@jerdefonkert.nl

Contactgegevens.
Dubbelsteyn.
078 652 7600
receptie@dubbelsteynbmw.nl

De Fonkert.
0186 658 111
info@jerdefonkert.nl